Är du på jakt efter en flyttfirma för dig?

Om du är på jakt efter en flyttfirma som kan hjälpa dig med alla dina önskemål och behov inom flytt behöver du inte leta mer. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom allt som har med flytt att göra och kan hjälpa dig när du vill. Behöver du dra i gång en flytt sent en lördagskväll eller tidigt en söndagsmorgon? Inga problem för oss, för vår flyttfirma finns alltid tillgänglig. Nästa gång du ska flytta behöver du därför inte vara orolig för hur du ska få ihop logistiken. Ring oss i stället!

Kundfokus

Vi är en flyttfirma som håller dig som kund i fokus. Det innebär att vi alltid har en öppen kommunikation med dig där vi tar reda på vad du vill ha utfört, men även hur och när. Du behöver aldrig vara orolig för att något ska komma bort eller gå sönder under vår hantering. Vi är vana vid att arbeta inom flytt och använder oss alltid av utrustning som är ergonomisk och säker för både vår personal och ditt bohag. Med vårt kundfokus kan du även känna dig trygg med att vi håller en dialog öppen med dig, såväl före flytten som under den. Vi vet att du vill veta hur det går och ifall allt följer den tidsram som du har satt upp.

Vi erbjuder det lilla extra

När du anlitar oss får du det där lilla extra som ger en guldkant på din tillvaro. Vi erbjuder nämligen allt inom flytt; bärning, hämtning och till och med flyttstädning. Vad mer kan du önska dig? Med vår duktiga, erfarna, kunniga och trevliga personal kan du lugnt lämna alla dina flyttbestyr till oss och i stället fokusera på annat.