Vi finns alltid tillgängliga

Kan det bli mycket bättre än en flyttfirma som finns tillgänglig för dig 24/7? Hos oss kan du få all den avlastning som du behöver vid en flytt. Vill du att vi enbart flyttar ditt bohag gör vi det. Men vi finns även tillgängliga för enbart bärhjälp, även om det inte rör sig om en flytt. För du kanske vill ta in det där mycket tunga och otympliga pianot i ett annat rum, men vet inte hur? Då ringer du oss så kommer vi och hjälper dig. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Nedpackning

En stor del i en flytt handlar om att packa ner alla dina saker. Detta är dock inte något du behöver bekymra dig över genom att anlita oss, utan vi sköter då all nedpackning åt dig.

img

Bärningshjälp

De tunga lyft som kan krävas vid en flytt är en av de saker som gör det så jobbigt att flytta. Oroa dig dock inte, för om du anlitar oss sköter vi alla lyft åt dig.

img

Transport

Vi hjälper dig även med att transportera dina ägodelar från din gamla bostad till din nya.

img

Flyttstädning

En annan sak som starkt bidrar till att det är så jobbigt att flytta som det är handlar om flyttstädningen. Inte heller detta är dock något du behöver bry dig om genom att anlita oss, utan vi sköter även städningen åt dig.