Detta är F.T.D. TRASLOCHI

Välkommen till F.T.D. TRASLOCHI – din partner inom allt som har med flytt att göra! Om du väljer oss som din flytthjälp finns vi tillgängliga för dig dygnet runt alla dagar i veckan. Helt enkelt när du än kan och vill flytta. Vi sätter dig som kund i fokus och känner till alla knep för att få din flytt färdig säkert, enkelt och snabbt.

Lång erfarenhet inom branschen

F.T.D. TRASLOCHI har funnits sedan 2015 och har ända sedan starten haft en vilja att avlasta dig som kund när det gäller din flytt. Det ska vara enkelt för dig och du ska kunna känna att du kan slappna av och överlåta allt till pålitliga och kunniga yrkespersoner. Därför startade vi ett företag som har som mål att underlätta för dig och göra din flytt till något roligt och enkelt.

Kontakta oss redan idag

Är du en privatperson som ska flytta ditt bohag från en bostad till en annan? Eller är du ansvarig för en flytt av kontor eller företagsinredning? Kanske är det inte en egentlig flytt som ska ske utan enbart en viss mängd inventarier som ska byta plats? Oavsett om du behöver hjälp med en hel flytt eller delar av en finns vi på F.T.D. TRASLOCHI tillgängliga för att kunna hjälpa dig. Vi ser till och med till att flyttstäda om det är vad du önskar. Välkommen att kontakta oss redan idag!